Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

miercuri, 28 aprilie 2010

Lumina vietii



Ador culoarea verde:X
Pentru ca...:-? Da!Pentru ca reprezinta natura vie,viatza.Reprezinta tot ce e viu pe pamant.Iarba e verde,frunzele sunt verzi,si...extraterestii sunt verzi:-ss Aiss,credeti in asa ceva?Astia de pe Click au pus un reportaj despre una care a ramas insarcinata ca a lasat-o un extraterestru :)) Gasiti pe siteul click.ro pe la Glob chestia asta cu italianca are a facut avort si au scos din ea un monstru. Deci sa revenim la culoarea verde.:-?Pai ziceam ca aceasta culoare e vie."The green light" stii ce inseamna?Lumina verde.Lumina verde reprezinta lumina vietii,pentru ca aceasta culoare,verde, am zis ce inseamna:viata.
Lumina vietii sa va lumineze calea si sa va bucurati pana si de cele mai mici lucruri.Bucurati-va si multumitu lui Dumnezeu pentru ce aveti.Ca putea fii si mai rau dar toti avem o viatza,planuita de noi sau de El.Daca am muncit si primim o recompensa pentru munca noastra,recompensa care ni se pare mica,ar trebui sa ne bucuram ca macar am primit ceva,ca putea sa fie altfel si sa nu primim nimica.Si daca vrem mai mult,ar trebui sa facem ceva incat sa nu il suparam pe sefu'.
Stresul,dusmanul nostru...cum scapam de stres?Pai mergem undeva unde e liniste si pace.In natura verde.Acolo te simti liber.
Ce sa mai zic de verde?:-?
Pai,nush.Cred ca e destul verde pe blog,nu?:))
So,Bye bye!
By Kittie!;)

2 comentarii:

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates