Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

marți, 27 ianuarie 2015

Trendurile Facebook

Nu am nimic impotriva generatiei de azi, dar, chiar trebuie sa aplicam vorba Ce face omul, face si maimuta?

Daca cineva se filmeaza mancand o lamaie(nu vad sensul... de ce ai face asta???), de ce trebuie sa faca toti la fel. Daca unul se filmeaza dand pareri( care e sensul acestui tip de video??), de ce fac toti la fel? Ceea ce ocupa marea majoritate a timpului este numaratul de like-uri. Daca nu ai multe like-uri, nu ai popularitate. Si majoritatea like-urilor le primesc fetele care isi arata decolteul, purtand sutiene cu mult push up desi poate ca nu au pieptul atat de mare cat vor sa para ca au, fetele care fac poze cu spatele sau poze in care isi etaleaza corpul purtand cele mai mulate haine pe care le au. A, si mai e trendul cu botul de rata care face ravagii. Oare stiti voi, fetelor, ce inseamna cand faceti botul de rata? Intrebati un baiat ca sa aflati raspunsul.

Vorba aceea, Ce face omul face si maimuta a devenit lege pe facebook. Trendurile sunt un lucru pe care toti care au facebook il fac, daca nu, degeaba au facebook. Nu putem fi originali, ci trebuie sa facem ce fac si ceilalti ca sa fim in rand cu oamenii. A fost acel trend Ice Bucket Challenge. Multi copii sub 16 ani au facut provocarea fara sa doneze bani, ceea ce nu e bine, pentru ca provocarea a fost lansata cu scopul de a strange bani pentru ajutorul oamenilor ce au nevoie de ei. Totusi, cu acest trend chiar sunt de acord pentru ca are un scop caritabil. Insa filmatul cand mananci o lamaie. Sa imi spuna si mie cineva, care e scopul acestui video. De ce te filmezi mancand o lamaie? Ce e asa fascinant la asta?

Acum, este in voga sa te filmezi spunandu-ti parerea despre anumite persoane. Daca vrei sa aflii neaparat ce parere are cineva despre tine, ceea ce nu ar trebui sa te intereseze, intrebi. Oricum, mare parte din pareri sunt false si asemanatoare:


  • daca iti este prieten/a, spui lucruri dragute, sau ceva de genul este o fraiera plus alte insulte dar in sens de gluma, apoi adaugi un te iubesc
  • daca nu suporti, oricum spui lucruri dragute despre persoana aceea ca doar nu spui intregului public ca nu suporti persoana X sau Y. 
Si in plus, nu trebuie sa incerci sa faci pe plac celorlalti pentru ca nu vei multumi pe toata lumea niciodata deci de ce te-ar interesa cum te considera o persoana? Daca acea persoana te considera ok, atunci iti spune asta, daca nu, te minte. Desi pot fi oameni care spun adevarul. Totusi, nu ar trebui sa te intereseze atat de mult ce cred altii despre tine. Iti faci rau.

Oameni buni, incercati sa fiti originali si daca chiar vreti sa urmati un trend, urmati-l pentru un scop util, nu pentru ca face toata lumea. Aveam o vorba asa ca scuzati limbajul: daca un om se filmeaza pe wc, toti vor face asta. Ar fi ceva de genul: Hei, buna, acum sunt pe wc si am fost provocat sa ma filmez de pe wc de catre X, provoc si pe Y sa se filmeze de pe wc. .

Ca sa termin postarea intr-o nota pozitiva, iti urez o zi frumoasa si sper ca tu nu urmezi trendurile astea de pe Facebook. Daca da, nu le mai urma pentru ca nu au nici un scop si e o pierdere de vreme. Fa ceva util.

Daca si tu crezi la fel, te rog sa lasi un comentariu ca sa stiu si eu ce gandesti. Spune-mi ce trenduri au mai fost si am uitat de ele.

Un comentariu:

  1. Olá meus amigos, como é maravilhoso encontrar sites com este seu. Parabéns pelo belo trabalho, já estou seguindo.
    Aproveitando a oportunidade gostaria de compartilhar com você nosso
    blog. Ficaremos felizes por vossa visita e mais ainda se seguir-nos.

    AGUARDAMOS SUA VISITA

    Atenciosamente

    Josiel Dias
    http://josiel-dias.blogspot.com
    Rio de Janeiro

    RăspundețiȘtergere

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates