Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

miercuri, 3 septembrie 2014

Despre fericire

Se spune că nu poţi fi niciodată fericit, că fericirea nu există. Ei bine, eu ştiu că există acest sentiment pur de fericire. Există mai multe tipuri de fericire, din mai multe motive.

Fiecare om vede altfel fericirea. Unii văd fericirea ca şi reuşită în carieră. Alţii se simt fericiţi pentru că sunt apropiaţi de Dumnezeu. Fericirea este acel moment în care nu îţi faci griji deloc, momentul acela când ai vrea să opreşti timpul pentru că ştii că acel moment se va termina sau momentul acela când munca ta a fost răsplătită.

Pentru mine, fericirea este atunci când sunt cu iubitul meu. Sau când am reuşit să intru la facultatea dorită. Nu poţi regiza fericirea, să pari că eşti cumva anume şi să nu fii. Momentele cu adevărat romantice sunt acelea neplanificate. Şi acele momente rar le poţi filma. Ceea ce contează cu adevărat este ce simţi în sufletul tău. Ceea ce este spontan este mai special decât orice moment regizat sau planificat.

Cele mai frumoase momente sunt când persoana iubită este în braţele tale şi simţi că lumea este a ta, că vrei să fii o persoană mai bună, că vrei să protejezi şi să o faci pe persoana iubită fericită. Poţi vedea sufletul unei persoane doar privind în ochii lui/ei. Şi atunci, poţi vedea adevărul. În momentul acela, lumea din jur dispare, timpul pare că se opreşte in loc şi simţi că ai o abilitate nouă şi care pare imposibilă. În acele clipe, eşti o persoană cu adevărat fericită. Şi iubirea o poţi exprima cel mai bine din gesturi, priviri şi fapte. Cuvintele nu sunt de ajuns când iubirea este adevărată.




Un comentariu:

  1. Tare mult imi place felul in care definesti fericirea! Scriam ceva asemanator acum doi ani, pe cand incercam (a cata oara?) sa imi lamuresc in primul rand mie aceasta notiune, acest sentiment pentru care nu s-au inventat inca destule cuvinte.

    RăspundețiȘtergere

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates