Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

miercuri, 11 martie 2015

Falsitate și fătălăi

Nu vreau să mai trăiesc pe lumea asta. Sunt nervoasă. Sunt nervoasă că fetele pun tot mai mult chestii false și băieții devin tot mai fătălăi și arată ca niște gay în încercarea de a părea fashion. Ce lume e asta? Ceea ce ma enervează pe mine e că moda asta mă trage și pe mine uneori, pentru că toate fetele sunt perfecte, numai eu am coșuri, și imperfecțiuni și arăt ca o puștoaică de 15 ani și fetele care chiar au 15 ani zici că au 24 de ani!

Ca să mă descarc, am să spun ce mă deranjează. Ok, unghiile sunt drăguțe etcetera, dar mie una nu mi se pare prea fain să dai un milion pe unghii ca apoi când cresc să arate tot drăguț, dar neîngrijit! Pentru că unghiile cresc și se vede diferența... Ok, Trebuie să recunosc, chiar arată drăguț unghiile simple, cu puține chestii, nu lungi, însă nu înțeleg cum de nu este incomfortabil să faci orice când ai ditamai unghiile. Nu le suport unghiile mari. Însă dacă tu, ca fată le suporți și nu te deranjează, te respect. Bravo! Probabil te-ai obișnuit. Și dacă nu le lași să crească încât să se observe diferența, te admir!

În al doilea rând, sunt normale botoxul, silicoanele și chestiile astea? Modelul pe care ni-l impune media este imaginea de fată cu pieptul mare, fundul mare, gene false, unghii false și enorm de lungi. Sunt nervoasă pentru că lumea asta se transformă în ceva ciudat. Modelul după care se iau multe fete sunt pițipoancele. Chiar am văzut una zilele trecute și nu mi-a venit să cred. Parcă mă uitam la un clovn, la un extraterestru, nici nu știu cu ce să compar falsitatea aceea. Nu arăta a om! S-a dus probabil la solar că era foarte bronzată, nu în sensul bun, ci într-un mod exagerat.

Da, am ceva cu societatea asta. Poate ar trebui să consider normal să îți pui botox în buze, silicoane, gene false, bronz fals și toate cele ce conțin cuvântul fals. E adevărat, mă mai machez, însă nu tot timpul. Îmi place să mă machez dar nu mi-e rușine cu naturalețea. În plus, nu cred că un baiat observă că te-ai machiat, sau că ai nu știu ce haine. Pentru un băiat, nu contează dacă fata arată fashion sau nu pentru că nu îi pasă. O să își iubească iubita chit că e machiată sau nu, chit că este într-o rochie sexy sau în trening.

Și băieții. Mă uitam pe Facebook și era un tip care când a apărut la TV arăta drăguț. Dar când îl văd acum, nu îmi vine să cred. Unii băieți, prin stilul pe care îl au, arată mai mult a gay. Așa mi se pare. Să fii vedetă te schimbă, frate!

Șii urmează sfaturi pentru o poză la modă:
1. Fă multe selfiuri în care faci botul(indiferent dacă ești băiat sau fată, mai nou și băieții au început să facă botul. Nu întreba, nu mai știu unde am văzut dar am văzut)
2. Ca fată, poziția de poză, dacă vrei să atragi băieți, este să faci botul, fundul cât mai în spate și pieptul în față. Adică să îți îndoi coloana.
Ok, mai multe idei nu am, dar dacă știi tu, poți adăuga. Țin să anunț că aceste sfaturi sunt de fapt un pamflet. Nu faceți așa ceva!

Lumea asta e ciudată și nu îmi place ce model ni se impune. Încerc din răsputeri să mă țin tare să nu devin plastic, și cu ajutorul iubitului meu, care mă iubește așa cum sunt, cu tot cu defecte, reușesc.

În final, anunț că ce e mai sus este doar părerea mea proprie și atât. Dacă tu ai altă părere, bravo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates