Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

miercuri, 18 februarie 2015

Noua mea iubire

Nu sunt normală. Cum să citesc atât de mult. E anormal să citești. Cine citește este un tocilar. Numai tocilarii învață. Cum să îți placă să citești. Mai bine ia telefonul și intră pe Facebook. Vezi și tu ce fac ceilalți oameni. Dă și tu like-uri că e musai și pentru că cine nu are like-uri la poze este vai de el. Like-urile dau valoare omului. Dă share la pozele tale ca să ai și tu valoare. Lasă celelate lucruri care odată erau normale(cititul, învățatul, încercarea de a fii tu însuți, înceracea de a fi original, simplu etc). Acum tot ce trebuie să faci este să stai pe net și sa dai scroll în jos.

Okey, m-am cam saturat să fiu ironică. Să se ia în calcul că am fost ironică mai sus. Revenind, vroiam să vorbesc despre cărți și dragostea mea pentru ele ce a revenit. Am început să citesc o carte și nu m-am putut opri. Până și în drumul spre Timișoara am citit, ceea ce mi-era lene de obicei să fac. Recunosc că am dependența asta cu Facebook-ul de care nu pot scăpa pentru că Yahoo Messenger nu se prea folosește, are Facebook-ul chat; apoi Skype se folosește în anumite cazuri. Și pentru că Facebook-ul le conține pe toate, acolo se țin discuțiile. Am încercat odată să mă las, dar dacă lumea vorbește doar pe Facebook, nu mai comunicam atât de mult. Așa că, revenind la dragostea mea pentru citit, am decis să citesc cât pot de mult, să nu mai las cărțile citite pe jumătate și... să scriu propria mea carte.

Acum citesc Să nu ucizi o pasăre cântătoare și m-a prins așa de tare încât nu am reușit să ridic ochii din carte mult timp din drumul spre Timișoara.

Lăsând asta la o parte, am să încep să scriu articole din nou și trebuie să mă ambiționez să fac tot ce mi-am propus. Mi-am dat seama că doar când fac ce îmi place simt că viața mea capătă sens.

În alte știri, se va publica o carte în care voi apărea și eu, voi pune în curând link-ul în dreapta. Este scrisă de o profesoară specială care m-a ajutat să mă ambiționez să scriu și să nu renunț niciodată.

Vă recomand și vouă să citiți cărți. Chiar sunt foarte bune pentru limbaj, solicitarea imaginației și mai ales când ești într-o perioadă aiurea a vieții tale și vrei pur și simplu să nu te mai gândești la acel lucru, să citești îți face bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates