Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

joi, 24 iulie 2014

Pauzele în relaţii

O prietenă mi-a cerut să vorbesc despre acest subiect. Oare sunt benefice pentru relaţie sau nu? Ar putea duce la despărţire cumva? Orice este posibil, dar voi vorbi mai pe larg în această postare despre beneficiile şi dezavantajele unei pauze în relaţie. Astfel, îmi voi spune părerea şi dacă eşti de acord, aş vrea să ştiu. Dacă vrei să adaugi ceva la informaţiile de mai jos, lasă un comentariu, iar dacă tu ai altă părere, spune-o într-un comentariu. Am să vă răspund cât pot de repede.

Sursa imagine: Google Images

De ce alegem să facem pauză în relaţie?

O relaţie cere atenţie. Orice relaţie este ca un copil mic. Dacă nu o întreţii, s-ar putea distruge. Şi trebuie în permanenţă să avem grijă de fiecare aspect al vieţii. Uneori, nu putem avea grijă de toate aspectele vieţii, din cauza ocupaţiilor ce ne cer toată atenţia şi ajungem să uităm de persoane importante. Rezultatul este că relaţia devina neglijată şi persoanele se distanţează sufleteşte una de cealaltă. Şi astfel, ca să evite acest lucru, unele persoane aleg să facă o pauză de la relaţie pentru a-şi face ordine în viaţă sau pentru că are un proiect foarte important care cere tot timpul liber. 

Beneficii

Ca orice aspect al vieţii, şi aceste pauze au beneficii. În primul rând, poate să dovedească dacă există o legătură între cele două persoane. Spun asta pentru că, de exemplu, dacă X a cerut pauză de relaţie şi ţine la partener/parteneră, atunci îi va fi dor de el/ea, iar împăcarea va fi dulce. Însă, dacă sentimentele nu au fost niciodată, înseamnă că X nu a iubit sau nu a ţinut la acea persoană, iar după acea pauză apare şi despărţirea. Pare trist, dar este mai bine să ştii adevărul acum, decât niciodată sau prea târziu. Nu sfătuiesc neapărat să faceţi pauză de relaţie pentru că unele persoane pot să fie fericite şi să reuşească să întreţină relaţiile. Alt beneficiu este că face ca monotonia să dispară şi creează suspans în povestea de iubire. 

Dezavantaje

Dezavantajul unei astfel de pauze este că este posibil ca cel ce a cerut pauză să nu îşi fi iubit partenerul/partenera şi aceasta să ajungă la final. Şi totuşi sunt excepţii când după o astfel de pauză, vine şi despărţirea şi totuşi cei doi încă se iubesc. În fiecare studiu există excepţii şi de aceea eu vorbesc acum la general. Un alt dezavantaj este căîn această perioadă, ambii parteneri au sentimente negative, au dubii şi frici. Şi totuşi, poate fi o parte dintr-o frumoasă poveste de dragoste. Un motiv pentru care unul din parteneri cere pauză de relaţie, deşi cei doi sunt la început, este pentru că nu vrea să fie cu acea persoană şi totuşi îi este frică să ramână în singurătate. 

În concluzie, o pauză este un test pentru relaţie pentru că arată dacă este sau nu ceva între cele două persoane.Fiecare persoană are motivul său pentru o anumită acţiune şi de aceea, eu am scris la modul general. Cert este că dacă două persoane se iubesc, vor fi din nou împreună pentru că dragostea îi face pe cei doi să fie ca magneţii care se atrag. Oricât de departe ai fi de iubirea vieţii tale, dacă te laşi ghidat de inimă, vei găsi calea spre acea persoană.

Dacă ai o altă părere, eşti de acord cu ce am scris sau ai ceva de adăugat la această postare, lasă un comentariu. Dacă ai vreo întrebare în legătură cu relaţiile sau alte aspecte ale vieţii, doar trimite un mesaj completând câmpurile libere din pagina Contact. Voi alege întrebările la care pot răspunde şi voi posta răspunsul pe blog.

2 comentarii:

  1. Pauzele in relatii sunt foarte bune si uneori chiar simnti ca ai nevoie de o pauza si cu asemenea ocazie iti poti da seama de multe !

    RăspundețiȘtergere

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates