Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

miercuri, 12 februarie 2014

Ziua îndrăgostiţilor

Vineri este o zi specială. Este ziua îndrăgostiţilor. Fiind o săptămână specială aceasta, voi face o postare specială. Pe 14 februarie, în fiecare an cuplurile îşi dau cadouri frumoase. Este ziua în care dragostea plueşte în jur.

După mine, dragostea te face să fii o persoană fericită. Indiferent că acea persoană e lângă tine fizic sau e departe, şti că e acolo şi că te iubeşte. Dragostea este un sentimentul cel mai greu de explicat. Dacă poţi să îi dai o definiţie exactă, înseamnă că nu ai simţit niciodată. Dar poţi să spui cu aproximare ce este.

Eu consider că dragostea e sentimenul acela care apare faţă de o persoană de sex opus pe care nu tu o alegi, ci inima. Uneori, inima a ales deja, dar încearcă să te îndrume către acea persoană. Şi totuşi, nu îţi dai seama că începi să te îndrăgosteşti decât atunci când ceva întrerupe ritmul. Un eveniment poate să te trezească la realitate şi să te facă să te gândeşti Îl/O plac. Şi atunci îţi dai seama că ceva e diferit. Simţi că nu vrei să pierzi acea persoană şi vrei să îl/o săruţi. Îţi dai seama înăuntrul tău că e ceva mai mult. Dar deşi la început negi acest adevăr, într-un final îl accepţi.

Dragostea este cea care dă mai mult sens vieţii, care te schimbă într-o persoană mai bună, care îţi aduce fericirea, cea care te face ca în preajma persoanei respective să  zâmbeşti tot timpul, cea care te face să simţi acei fluturaşi... Este ceva unic, ceva care te face să lupţi pentru cineva. Devii un luptător şi eşti în stare să te iei de oricine încearcă să facă rău persoanei pe care o iubeşti. Chiar şi cei slabi, se simt mai puternici. E adevărat, poate îţi mai ia minţile, dar la început. Când timpul trece şi te obişnuieşti cu acea persoană, gândeşti lucid.  Dragostea e cea care te face să renunţi la orgoliu.

Dragostea este cel mai frumos lucru pe care l-a dat Dumnezeu.

Tu ce crezi că este dragostea? Lasă răspunsul tău în comentarii.

Valentine's day fericit, tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates