Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

miercuri, 11 iunie 2014

Scrisorile... un mod de comunicare depăşit de tehnologie.

Scrisorile... un mod de comunicare depăşit de tehnologie. Înainte de situaţia de azi în care aproape oricine îsi poate cumpăra un calculator sau un telefon mobil, oamenii comunicau prin scrisori sau telefonie fixă, dar mai mult prin scrisori.

Poate că îţi este mai uşor acum să scrii un e-mail sau un sms în loc să scrii o scrisoare. Dar ai trimis vreodată o scrisoare? De exemplu, dacă ai o relaţie la distanţă. Este foarte frumos sentimentul acela să nu ştii ce urmează să citeşti şi când citeşti acele rânduri pe care EL sau EA le-a scris din suflet, să ştii că X s-a chinuit să facă acea scrisoare cât mai frumoasă. Ba mai mult, poţi să personalizezi o scrisoare, să o parfumezi şi să o faci cât mai frumoasă. Poate şi la calculator poţi, dar la calculator poţi atinge foaia, poţi să simţi hârtia lipită, sau lumânarea pe care au lăsat-o să se scurgă pe foaie? Sau să simţi parfumul?

Este un mod vechi de comunicare, dar unul foarte frumos care nu doar că îţi dă puţin emoţii, dar şi arată personalitatea unei persoane. Scrisul arată cum este de fapt o persoană. Şi pe calculator poţi să îţi dai seama, dar cele mai multe caracteristici le poţi descoperi din scrisul unei persoane.

Te provoc acum, trimite o scrisoare bunicilor sau oricui şi spune destinatarului să răspundă la ea. Dacă ai făcut asta, să laşi un comentariu în care să spui cui ai scris şi cum te-ai simţit trimiţând şi primind o scrisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates