Social Icons

twitter facebook Google+ linkedin rss feed email

luni, 22 iulie 2013

Zambeste orice ar fi!

Nu am mai scris de mult. Adevarul e ca nu prea am avut inspiratie pentru poezii pentru ca mi-am canalizat creativitatea pe bratari. Ma rog, detalii:)). Din pacate azi nu postez nici o poezie, dar voi face o postare normala.
Mi-am dat seama de ceva. Ca viata chiar vrea sa te invete ceva. Am cunoscut intr-o zi o persoana care era foarte de treaba si cu oricine vorbea, se interesa de sanatatea lui sau a ei, de viata ei. Cu timpul, odata, am decis sa incerc si eu si efectul a fost unul placut. M-am interesat de cineva si am adus un zambet. Acel zambet mi-a incalzit inima.
Sa aduci zambete pe fetele oamenilor este ceva frumos si iti face inima sa fie fericita. La fel si cand faci fapte bune. Cred ca asta inseamna sa fii o persoana buna, sa-i ajuti pe altii si sa ii faci sa zambeasca. Poate asta te face sa fii apreciat. Acesta e unul din lucrurile frumoase ale vietii.
Ceea ce ar trebui sa avem intotdeauna e sa nu ne lasam infranti de cei care ne vor raul, sa putem gasi in inima noastra acea putere pentru a trece peste orice cu zambetul pe buze.
Un zambet e ca si cascatul atunci cand ti-e somn, ii faci si pe altii sa zambeasca atunci cand zambesti.
Deci, zambeste si fa-i si pe altii sa zambeasca.
Tu ai adus zambete pe fata oamenilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa si tu un comentariu si spune-ti parerea

 
 
Blogger Templates